Copyright 2009 Jonny Carlsson

Kontaktinformation:
meddelande@smasagor.se

  Länkar

För er som gillar att läsa sagor, berättelser och barnböcker har jag här försökt samla lite länkar till nyttiga resurser på internet.

Det är rätt så svårt att hitta riktigt bra sidor, så du är mycket välkommen att skicka mig ett mail med förslag på hemsidor som du tycker saknas.

Du kanske har en egen hemsida som du vill lägga till? Tveka inte att skicka mig ett mail till meddelande@smasagor.se


www.barnboken.nu

En riktig guldgruva. Här finns massor av recensioner, tips och  förslag på böcker att läsa. Du kan också vara med och skriva din egen berättelse eller kanske fortsätta med någon annans. En sida du inte får missa.
Sagokistan.se

Slut på sagor, ramsor eller sånger? Här hittar du allt du behöver, en sida full av inspiration och ideer. En toppensida!

http://barnboksprat.dagar.se/

Fin blogg av Helena Ferry. Skriver bra recensioner av barnböcker och lägger upp smakprov på bilderböcker. Vill du inte köpa grisen i säcken är detta en blogg för dig.
Barnsajten.com - Mycket om och för barnen

Allt du kan tänkas behöva till ditt barn. Sök på barnböcker och sagor.
www.alfons.se

Alfons Åberg, behövs det någon närmare presentation? Har följt med mig under min uppväxt och självklart står alla böckerna där i mina barns bokhyllor. Vill man ha en välskriven barnbok som behandlar både små och stora funderingar på ett helt underbart sätt så finns det bara ett självklart val......

www.barnensbibliotek.se

Självklart ska barnen ha sitt egna bibiliotek. Har kan du läsa recensioner, vara med i tävlingar och skriva egna berättelser.
http://barnboktokig.blogspot.com/

Många fina tips och recensioner. Blandad kompott av bilderböcker, pekböcker och böcker för de lite yngre
www.j-online.nu/barnsajt

Här finns spel, pyssel och länkar för barn, allt på svenska.
www.boktips.nu

Vet du inte vad du vill läsa? Har har alla bibilotek gått samman och skapat en söktjänst för dig som vill ha lite boktips.
www.skrivarsidan.nu

Känner du för att skriva egna berättelser, men behöver lite stöd och hjälp. Eller vill du bara prata med andra som är intresserade av att skriva? Då är det här forumet någoting för dig.

http://www.bokunge.se

En jättebra blogg om böcker för barn mellan 0 och 7 år. Oberoende blogg som recenserar böcker från alla förlag, väl värt ett besök.
Om sidan

På SmåSagors hemsidan kan du hitta berättelser för små och stora barn. De är skrivna och illustrerade av Jonny Carlsson och är gratis att ladda ner och läsa för privat bruk.


Sidan stödjer


SafariLink FirefoxLink ChromeLink IExplorerLink