Frågor och svar


Får jag skriva ut dina sagor? (Copyrightregler)

Ja visst, du får skriva ut sagorna, men endast för enskilt bruk. Det vill säga, du får skriva ut dem och läsa dem för dig själv eller för dina barn.

Du får inte skriva ut sagorna och sälja/skicka vidare dem till någon annan. Du får inte heller på något annat sätt tjäna pengar på sagorna i någon form.

Allt material, texter och bilder, både på hemsidan och i sagorna är copyrightskyddat material.

Vill du använda materialet på något sätt, men känner dig lite fundersam kring vad du egentligen får göra? Skicka mig ett epost till meddelande@smasagor.se så reder vi ut det.Hur gör jag för att läsa dina sagor?

Du kan ladda ner varje saga var för sig som en .pdf fil. Det gör du genom att klicka sagan och välja "Läs Saga" i rutan som dyker upp.

Beroende på hur din Webbläsare är inställd kommer pdf dokumentet att visas i Webbläsarens fönster eller så får du möjlighet att spara filen på din dator för att sedan öppna den i Acrobat Reader.

För att kunna läsa filen måste du ha Acrobat Reader installerad.

Har du inte Acrobat Reader installerad? Då kan du hitta den här:

www.adobe.comJag har lite funderingar kring texterna, stavfel eller något annat. Hur kommer jag i kontakt med dig?

Du är jättevälkommen att skicka in kommentarer och funderingar till:

meddelande@smasagor.se

Det är dina kommentarer kring stav- eller grammatiska fel som gör att sagorna blir bättre, så tveka inte skicka ett litet mail.

På grund av att jag har mycket att göra både på fritiden och arbetet så kan det ta ett tag innan jag svarar på ditt mail, men ha tålamod, jag svarar så fort jag kan.